Vivvo CMS Support Forum Home | Free Trial | Online Demo | Docs and Manuals | Order Now   

Go Back   Vivvo CMS Support Forums > Vivvo 4 > News and Product Updates

News and Product Updates To be sure you don't miss out on important product update or patch, we recommend subscribing to this forum. We always post important messages here, so if you subscribe, you'll get an email whenever a new item is posted.

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-11-2008, 02:24 AM   #21
casca
Guest
 
Posts: n/a
Default

I installed a fresh copy of RC 2. I installed a fresh copy of Vbulletin v3.7.3. I copied the file over to the /templates/box/ directory. I added the code to the end of the /include/blah.php file in vbulletin.

I made sure all the permissions on the files where correct.

I went into the vivvo admin and clicked on the plugins folder. I clicked the install button for the vb_users plugin.

It brought me to a blank screen and did nothing.

Any thoughts?
  Reply With Quote
Unread 12-11-2008, 08:48 AM   #22
Micha
Administrator
 
Micha's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Belgrade
Posts: 2,662
Rep Power: 10
Micha will become famous soon enough
Default

Hmm, ok, check your ftp for these files:
  1. quick_link.xml
  2. step_1.xml
  3. step_2.xml
  4. tabs.xml

They should be located in admin/templates/plugins/install, and admin/templates/plugins/uninstall folders.

If they are missing from there, this could be the reason why are you getting blank screen when trying to install.
__________________
--[Read Forum Rules and Guidelines before you post!!!]--

Djole, Djole, bas si bezobrazan sto si se pravio da si mali zekan. Zato cu te dobro kazniti...
Micha is offline   Reply With Quote
Unread 12-11-2008, 11:13 AM   #23
casca
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Micha View Post
Hmm, ok, check your ftp for these files:
  1. quick_link.xml
  2. step_1.xml
  3. step_2.xml
  4. tabs.xml

They should be located in admin/templates/plugins/install, and admin/templates/plugins/uninstall folders.

If they are missing from there, this could be the reason why are you getting blank screen when trying to install.
They are not there, I downloaded the package from the link in this thread I see now that the link is a patch... I'm going to wipe the drool off my chin, I must be retarded.
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Order now:

Order your copy of Vivvo now and get:
bullet Six months free upgrades
bullet Free support
bullet Full source code
bullet Immediate download
bullet Starting at only $295.00
Order now

Support HelpDesk:

You can submit a trouble ticket in the support area at any time, using your client area email and password.

Vivvo CMS Resource Center:

The Vivvo CMS Resource Center is your window to a variety of resources that showcase Vivvo's features and technologies. So whether you're brand new to Vivvo or a seasoned user, you can find the information you need right here!

Latest Additions:

Contact us:

Email inquiries
sales@vivvo.net
(Sales inquiries)
support@vivvo.net
(Support inquiries)

All times are GMT +1. The time now is 09:24 AM.
Contact Us - Vivvo Home - Archive - Privacy Statement - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.