Vivvo CMS Support Forums

Vivvo CMS Support Forums (http://www.vivvo.net/forums/index.php)
-   News and Product Updates (http://www.vivvo.net/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   vBulletin v3.7.x bridge and patch are released (http://www.vivvo.net/forums/showthread.php?t=4020)

shketuljko 09-02-2008 02:28 PM

vBulletin v3.7.x bridge and patch are released
 
1 Attachment(s)
This bridge is intended to be used with Vivvo CMS and vBulletin v3.7.x (up to v3.7.3). The bridge integrates these two pieces of software allowing one login, registration, and user modification point for both systems thus comment integration. Integration includes a vBulletin Bot, which will automatically create a new topic when a user wishes to discuss/comment the article.

Much like the previous vBulletin Bridge plug-in, this one is free and available to everyone. You can download it within the Resources Center, and public documentation is located in docs section of our website.

Also for previous version there is a patch that you can find in the attachment.

airbrushmag 09-02-2008 07:23 PM

Thank you for fixing this much appricated:)

strateji 09-02-2008 09:58 PM

Hello
 
Vivvo CMS and Vbseo+vBulletin v3.7.3 compatibles?
Because, i don't access vivvo admin panel.
For vBulletin integration when i added functions_login.php following codes " if (isset($_REQUEST['logout_url']) && $_REQUEST['logout_url'] != ''){
header('Location: ' . $_REQUEST['logout_url']);
} " getting error it seems like :
Parse error: syntax error, unexpected $end in /**/***/****/visa/includes/functions_login.php on line 419
( line 419 have just "?>" )
I installed trial vivvo script and i'm using vBulletin Version 3.7.3.
How to fix?
Thanks.

kovacs 09-04-2008 08:53 PM

I tried to install this bridge. I have followed the instructions and also turned off Vivvo comments.

I have replaced the comment.tpl with vb_comment.tpl.

Login via the forums seem to work fine so the bridge is active.

BUT - the login form is gone, whether a member is logged in or not.

kovacs 09-04-2008 09:25 PM

Strike that. Guests see the login form. But after logging in, it vanishes - so the "Submit article" link and logout link is gone.

kovacs 09-04-2008 09:28 PM

Ack. Strike that, too. I had customized the login form and forgot to reapply some changes. Sorry, sorry. :)

airbrushmag 09-08-2008 02:29 PM

I have installed the patch IT DOES NOT WORK in fact screwed thigs up

Support ticket submitted

bobster65 09-08-2008 02:35 PM

Quote:

Originally Posted by airbrushmag (Post 16834)
I have installed the patch IT DOES NOT WORK in fact screwed thigs up

Support ticket submitted

I'll fix it, its probably got that same bug with the first patch that messes up secondary user groups..

airbrushmag 09-08-2008 02:56 PM

Thanks Bob


hopely this will help others using vb and vivvo

bobster65 09-08-2008 03:48 PM

Quote:

Originally Posted by airbrushmag (Post 16845)
Thanks Bob

hopely this will help others using vb and vivvo

No problem... its working fine again :cool:


All times are GMT +1. The time now is 03:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.