PDA

View Full Version : Pozdrav - This is ex Yugoslavian language :)

Almin
03-11-2007, 02:34 PM
Meni se cini da u Vivvo ekipi ima vise osoba sa prostora bivse Jugoslavije. Cak sam nasao i komentare na srpskohrvatskom (srpskom, hrvatskom, bosanskom...kako hocete, meni je svejedno) . Ja sam iz Bosne ( Banjaluka) a zivim u Svedskoj i volio bih znati ko je sve u ekipi Vivvo iz bivse Juge. Javite se na ovaj thread da se upoznamo.

Almin

Mark
03-11-2007, 03:30 PM
Pozdrav Almine,

Kada budes u Beogradu, svrati kod nas u Spoonlabs, da upoznas sve autore Vivvo-a. Telefon nase firme ti je na sajtu :)

Almin
03-11-2007, 03:47 PM
Hvala na javljanju. A vi ste znaci svi iz Beograda i firma vam je u Beogradu. A ja i kupio skriptu a nisam obratio paznju na broj telefona, mislio sam da je nekakva americka ili engleska kompanija.
Svaka vam cast na ovoj skripti, zaista je super, a i napravili ste mi odlicno custom template i integration plugin za aMember skriptu. Samo ja sad moram da se oznojim malo dok je naucim koristiti i modifikovati posto su moja znanja php minimalna.
Ako budem navracao u Bg drmnucemo par ljutih :).
Cujemo se. ( mislim da se moramo vratiti na engleski, nema smisla da drugi ne razumiju sta mi trabunjamo :)).

boccio
03-12-2007, 12:44 AM
A vi ste znaci svi iz Beograda i firma vam je u Beogradu. A ja i kupio skriptu a nisam obratio paznju na broj telefona, mislio sam da je nekakva americka ili engleska kompanija.
Shvaticu ovo kao kompliment :)

Nismo svi iz Beograda, ima nas rasutih i po dalekom istoku, ali 95% je tu ;)

Almin
03-12-2007, 07:34 AM
Gdje si to na daaaaalekom Istoku?

Imate li vi jos proizvoda ili samo Vivvo ?

Zeljko
03-12-2007, 10:42 AM
Ako si na putu ili ako zivis u blizini Dobrodosa ;-).... www.digitalmedia.st:)

Almin
03-12-2007, 11:56 AM
Pogledao sam tvoju stranicu ...wow, snyggt och proffsigt, ren femma.
Ja jos nisam bio u Malmö, nije me put vodio tamo, a znam da ima masa nase raje. Zivio sam prije u Gbg i okolini, a zadnje 4 godine zivim u Södertälje kod Stockholma.
Ti si izgleda pravi webmaster kad mozes ovako dobre adaptacije praviti.
Je li to stranica za tvoju privatnu firmu ?

Zeljko
03-12-2007, 01:50 PM
Naravno nemoj da zaboravis gde si nas nasao :) .
www.digitalmedia.st je VIVVO 3,4. Nas postovani saradnik i prijatelj MICA je krivac. Da nije njega nebi site ovako lepo izgledao....
Ako nisi do sada ustanovio, sasvim je moguce da ti se napravi design po narudzbini :) .

Ako ti zatreba kakva pomoc ili kakvo objasnjenje slobodn se javi .

Pozdrav Zeljko!