PDA

View Full Version : instalation worked but no articles are being added on homepage


Bashar
09-02-2008, 12:48 AM
Hello,
i've tested the installation and its working, all admin features are working, i've added a writer and wrote an article and approved it from pending list

but going to the homepage it shows nothing, all .html pages doesn't show

is there any cron need to run or a scheduled job for creating those pages?

even /author/user doesn't exists when clicking the user on home page


Please advise.

lagkdok
09-02-2008, 01:21 AM
if you want to know how to write articles and show them in homepage you can see thishere (http://www.ouarsenis.com/new/vivvo_support/74.html)it's in Arabic of course.

hope this help you

quick2004
09-02-2008, 01:27 AM
if you want to know how to write articles and show them in homepage you can see thishere (http://www.ouarsenis.com/new/vivvo_support/74.html)it's in Arabic of course.

hope this help you

http://translate.google.co.uk/translate?hl=en&sl=ar&u=http://www.ouarsenis.com/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Douarsenis.com%26hl%3Den

Bashar
09-05-2008, 03:00 AM
i'm an arabic person so i can read it, although it requested me to register

btw do you have the arabic language pack ?

Thanks


[edit] i registered and i didn't get the activation email to read the content, can you please post the instructions here ?

no other instructions page?


btw my problem is i add an article it shows on the home page but the .html file does not get created for the full article page

Ksenija
09-05-2008, 09:23 AM
btw my problem is i add an article it shows on the home page but the .html file does not get created for the full article page

Maybe a mod_rewrite issue? Please read this (http://vivvo.net/forums/showthread.php?t=2113&highlight=mod_rewrite).