PDA

View Full Version : Embedding swf to tpl


apocan
01-23-2008, 10:41 PM
When I want to add a swf flash to a tpl file it becomes visible but the part after that swf is not visible. what can be the problem?

the swf link is www.trf1.net/reklam.swf . please help...

Micha
01-24-2008, 11:08 AM
Try looking at the source code of your page.
This could be the problem with some self closing tag.

apocan
01-25-2008, 01:08 AM
whenever I try to add an image or swf it happens. the rest of the tpl which I add image or swf becomes invisible :(

quick2004
01-25-2008, 02:56 AM
<div style="float: right; margin-top: 1em;"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="180" height="180" id="ApplegateAnim" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="http://www.trf1.net/reklam.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<embed src="http://www.trf1.net/reklam.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="180" height="180" name="ApplegateAnim" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object></div>

heckennedy
01-26-2008, 12:46 AM
i have the same problem , but in Internet Explorer, because firefox all swf is ok.

Any solution?Thanks

quick2004
01-26-2008, 06:24 AM
i have the same problem , but in Internet Explorer, because firefox all swf is ok.

Any solution?Thanks
works fine for me