PDA

View Full Version : header banner


aydogan
01-19-2008, 11:37 PM
hello

I how, do Header Banner

Turkish Site

logo end banner end image
header cod I want
plase

Micha
01-21-2008, 09:47 AM
Could you be more clear what you want?

I'm not sure I understand you.

apocan
01-21-2008, 09:54 AM
maybe he wanted to say "how can I put advertising banner to header?" :)

just my thought :D

Micha
01-21-2008, 10:15 AM
If that is the case, than you can edit your templates\xhtml\box\header.tpl and place your banner there.

aydogan
01-27-2008, 01:21 PM
If that is the case, than you can edit your templates\xhtml\box\header.tpl and place your banner there.

iframa cod
logo end banner end imade

cod

afaaro
04-08-2008, 10:03 PM
I inserted the code on the header but is not showing; any solution

solar
04-09-2008, 02:55 AM
I guess if the picture on the header is a background image, it would be easy to do what you mant... tweak on the css to set it to bg image... not tried that though... hehehe. make sure to make a backup first before making adjustments.