PDA

View Full Version : How do I get the feed importer to work?


Sauk
09-18-2007, 11:41 PM
Is there anything special? Not sure this is working.

Sauk
09-19-2007, 03:23 PM
bump for my developer friends :)

Sauk
09-20-2007, 04:41 PM
lol bump, anyone? with the beta version able to get this working?

Sauk
09-21-2007, 03:27 PM
bump for 3rd day :(

Sauk
09-21-2007, 04:19 PM
bump for any of the developers on this one :)

berto
09-21-2007, 04:31 PM
lol bump, anyone? with the beta version able to get this working?

No it does not seem to be working. I have tried to import my own feed and a Yahoo feed and neither work.

Sauk
09-24-2007, 05:36 PM
ok i have posted this into the bug area. Not sure why no one from the developing team could have at least posted here lol

Alex
09-25-2007, 08:08 AM
Not sure this is working.
It's not working :D