PDA

View Full Version : Beta 2 Testing Admin Login Problem?


berto
09-18-2007, 01:40 PM
Hi,

Just installed the second installment of the Beta testing but I am having trouble login in to the admin panel?

I login witht the credentials I gave the system and it just stays on the same page?

Anyone have this problem?

I have not reported this as a bug as I do not think it is, just want to see if anyone else has the same problem.

Alex
09-18-2007, 02:13 PM
can you give us access to testing ground to check?

berto
09-18-2007, 05:54 PM
Thanks PMd you with details.

apocan
09-18-2007, 05:56 PM
is beta2 released?

berto
09-18-2007, 06:32 PM
yes it was released today :)

apocan
09-18-2007, 07:40 PM
nice :) I hope I could get a copy too :P

boccio
09-18-2007, 08:59 PM
We sent it to you earlier today...

Sauk
09-18-2007, 09:27 PM
i had issues but it was after installing the vbulletin plug-in. I reported what I think might be a bug..

Hershey
09-18-2007, 10:07 PM
We sent it to you earlier today...


I had recieved the first beta but I never got this email. :S

berto
09-18-2007, 10:33 PM
i had issues but it was after installing the vbulletin plug-in. I reported what I think might be a bug..

Yeah I might also report it as a bug because even after login via the homepage and navigating back to the homepage the session expires straight away.

samal
09-19-2007, 09:06 AM
We sent it to you earlier today...


How can testing beta?

berto
09-19-2007, 05:50 PM
Guys anyone else got Beta 2 and having problems with the login?

Sauk
09-19-2007, 07:49 PM
The only issue I have is that if I go away for a bit and come back I am logged out, but once I go into my forums then back to the site and click on a article link then go back home I am logged in again.

berto
09-19-2007, 11:08 PM
The only issue I have is that if I go away for a bit and come back I am logged out, but once I go into my forums then back to the site and click on a article link then go back home I am logged in again.

What happens to you happens to me, but I still can not login to the admin panel as it just keeps going back to the login form.